facebook-domain-verification" content="fstvdb88gt92w91h2iab10a798zta2
 
shutterstock_291672716.jpg
compare-comp.png
 

Enestående opptak av C-vitaminer

C-vitamin er den absolutt viktigste av alle vitaminer vi trenger for å opprettholde kroppens immunforsvar. 

Liposomal-tilskudd er opptil tjue ganger mer effektivt enn vanlige tilskudd!
 

Mange vitaminer og mineraler i vanlige tilskudd, som tabletter eller pulverkapsler, tas ikke opp i kroppen i tilfredsstillende grad. Årsaken til dette er at virkestoffene allerede brytes ned før de når frem dit de skal.

Ved å bruke lipider som fra før av finnes i kroppen, sikres vitaminene på reisen gjennom magen og tarmen. Liposomet taes dermed opp i blodet etter at det har passert gjennom tynntarmen.

VÅR C-VITAMIN ER DEN MEST POTENTE PÅ MARKEDET NETTOPP PÅ GRUNN AV DETTE

Hvorfor Lipo total?

 

Hva er et liposom?

Metoden som brukes av Lipo Total etterligner naturen. Det er grunnen til at vi kaller det «naturens egen metode».
Kroppen produserer selv liposomer som utvinnes fra maten i fordøyelsessystemet.

Ved å binde næringsstoffer til kolin (vitamin B4), omdanner kroppen næringsstoffene fra maten til liposomer.

Ved å bruke renset vann i produksjonsprosessen, etterligner vi kroppens måte å produsere liposomer på. Dette gjør at kroppen gjenkjenner liposomal-produktene som sitt eget materiale, og dermed absorberes mer enn 95 % av liposomene. Etter å ha gitt fra seg de aktive ingrediensene til cellene, går liposomene inn i celleveggen og forsterker disse.

 
fe598a_c20e572dae37416c9e45e374282ac3e1_

Geir 55

Den aktive turgåeren, fiskeren på 55 år bruker kun C-vitaminer for å spe på til et ellers veldig godt kosthold. "Lipo total sine C-vitaminer virker bedre for meg enn andre jeg har prøvd"

a27d24_e4d094a27a2f44d499617b3c3b2e70f6_

Marius 47

"Etter flere år med sykdom var jeg helt avhengig av å få bygget opp mitt immunforsvar samt sikre meg mot flere plager. Jeg ble anbefalt å prøve Liposomal C vitamin fra LipoTotal og kan ikke få fullrost de nok"

fe598a_48edce5654234327a1140872f0dcd2c1_

Arild 75

"Når man har nådd en viss alder, slik  jeg har så kommer det stadig vekk noen utfordringer knyttet til helsen. Med C-vitaminer fra Lipo Total orker jeg både lengre turer og trening flere ganger i uken. Det fungerer veldig bra for meg!

Bestill din gratis* prøveperiode nå!

 * Vi betaler for varen, du betaler kun 79.- for porto. Ingen bindingstid, du står fritt til å kansellere ditt abonnement når du vil.
shutterstock_1814199386.jpg
Bestill din prøvepakke idag!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve en gratis måned med Lipo Totals revolusjonerende C-vitaminer og tegner meg samtidig opp til et helt uforpliktende abonnement. Jeg betaler kun 79.- for frakt på velkomstpakken. Velkomstpakken leveres innen 10 dager med 14 dagers angrerett. Etter dette vil jeg motta en ny forsendelse hver 4. måned for 299.- pr.mnd. (tot 1196.-) Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og har lest personvernerklæringen og abonnementsbetingelsene. Kontakt kundeservice på post@lipototal.no for oppsigelse eller forandring av ditt abonnement senest innen ti dager før neste forsendelse.

            Personvernerlæring     Abonnementsvilkår

Takk for din bestilling!

C-vitamin bidrar til immunsystemet og nervesystemet

C-vitamin bidrar til mental balanse

C-vitamin bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

C-vitamin bidrar til kollagendannelse, som er viktig for huden